Sibiul este pentru a patra oară gazda unui eveniment de amploare din sfera conferințelor despre fotografia de nuntă. Photo Perfetto reprezintă o întrunire anuală a fotografilor de nuntă din România, cu o tradiție de mai bine de 5 ani. Începând cu anul acesta, vom activa sub o noua titulatură, într-o formulă organizatorică schimbată, într-o nouă încercare de rebranding, atât ca formă dar și conținut, toate acestea din dorința de a aduce un plus pentru toți cei prezenți.

Astfel, Photo Perfetto are formatul unei conferințe de două zile 31 Iulie – 1 August 2020, plus o zi de workshop-uri – 02 August 2020. Ne vom adresa în principal fotografilor de nuntă și încercam în mare masură să atingem cat mai multe stiluri și genuri fotografice, de aici și varietatea și notorietatea speakerilor prezenți în cadrul acestui eveniment.

Numărul de participanți de acum doi ani (2018) a fost de 320 iar anul trecut (2019) a fost de 200 ( 200 – este capacitatea maximă a locației). Așteptăm același număr mare și în 2020, datorită programului atractiv și renumelui caștigat

Conferința se va desfășura în cadrul Muzeului Astra pe terasa restaurantului Hanul din Tulgheș. Workshop-urile se vor desfășura în cadrul Hotelului Continental Sibiu, hotel care este noua locație oficială de cazare pentru speakeri și parteneri.

Datorită condițiilor preferențiale de cazare, în hotel se vor caza mai mult de jumatate dintre cei prezenți.

Pentru un cost modic de participare de 250 RON veți avea acces la cele 2 zile de conferințe, la surprize și premii, cafee break-uri și o super petrecere.

Pentru workshop-uri, tariful și programul sunt stabilite de către fiecare speaker în parte. Va asigur că toți vor fi extrem de bine pregătiți pentru întalnirea cu voi și vă vor oferi cu mare plăcere orice informație.

Eu sunt Lau, managerul acestui proiect și vă astept încă o dată cu mare drag la Sibiu, aștept să mă revăd cu prieteni și colegi, aștept să cunosc oameni noi și să petrecem iarăși clipe minunate împreună.