Sibiul o să fie din nou gazda unui eveniment de amploare din sfera conferințelor despre fotografie. Photo Perfetto reprezintă o întrunire anuală a fotografilor din România, cu o tradiție de mai bine de 6 ani. Aflată la a 2-a ediție sub această titulatură, conferința tinde să devină preferata tuturor, mai ales că a fost singura conferință de amploare desfășurată în țara noastră în anul 2020.

Astfel, Photo Perfetto are formatul unei conferințe de două zile 16-17 Aprilie 2021, plus o zi de workshop-uri – 18 Aprilie 2021.

Ne vom adresa tuturor iubitorilor de fotografie și frumos și încercam în mare masură să atingem cat mai multe stiluri și genuri fotografice, de aici și varietatea și notorietatea speakerilor prezenți în cadrul acestui eveniment.

Numărul de participanți de acum trei ani (2018) a fost de 320 ( capacitate maximă), de acum doi ani a fost de 200 ( capacitate maximă) și peste 80 de persoane au reușit “să lupte cu pandemia” și să fie prezente. (numarul a fost limitat de restricții și norme la 100 de persoane). Așteptăm un număr mare și în 2021 ( peste 250 de persoane daca situația o să permită), datorită programului atractiv și renumelui caștigat.

Conferința se va desfășura în cadrul minunatei locații Versailles weddings & events Sibiu. Workshop-urile se vor desfășura în cadrul Hotelului Continental Sibiu, hotel care este noua locație oficială de cazare pentru speakeri și parteneri.

Datorită condițiilor preferențiale de cazare, în hotel se vor caza mai mult de jumatate dintre cei prezenți.

Pentru un cost modic de participare de 250 RON veți avea acces la cele 2 zile de conferință, la surprize și premii, cafee break-uri, cocktail bar și super petreceri în fiecare seară .

Pentru workshop-uri, tariful și programul sunt stabilite de către fiecare speaker în parte. Va asigur că toți vor fi extrem de bine pregătiți pentru întalnirea cu voi și vă vor oferi cu mare plăcere orice informație.

Eu sunt Lau, managerul acestui proiect și vă astept încă o dată cu mare drag la Sibiu, aștept să mă revăd cu prieteni și colegi, aștept să cunosc oameni noi și să petrecem iarăși clipe minunate împreună.