Sibiul o să fie din nou gazda unui eveniment de amploare din sfera conferințelor despre fotografie. Photo Perfetto reprezintă o întrunire anuală a fotografilor din România, cu o tradiție de mai bine de 6 ani. Aflată la a 2-a ediție sub această titulatură, conferința tinde să devină preferata tuturor, mai ales că a fost singura conferință de amploare desfășurată în țara noastră în anul 2020.

Astfel, Photo Perfetto are formatul unei conferințe de două zile 20-21 Iulie 2021, plus o zi de workshop-uri – 22 Iulie 2021.

Ne vom adresa tuturor iubitorilor de fotografie și frumos și încercam în mare masură să atingem cat mai multe stiluri și genuri fotografice, de aici și varietatea și notorietatea speakerilor prezenți în cadrul acestui eveniment. Vor urca pe scena unii dintre cei mai premiați fotografi români la nivel internațional. De asemenea, la această ediție, o să avem deosebita plăcere să avem pe scenă una dintre cele mai importante voci din marketingul autohton și anume Președintele IAA România, Valer Hancaș.

Lista speakeri:

Valer Hancaș – Manager Corporate Affairs & Comunicare Kaufland România.

Sorin Onișor – Fotograf etnografic, Ambasador Canon.

Dan Dinu – Nature & travel photographer, co-autor al proiectului România sălbatică

Ovi D. Pop – cel mai premiat fotograf român, peste 1000 de fotografii premiate internațional

Claudiu Guraliuc – Fotograf portert, maestu licențiat al societății fotografice din UK, jurat și premiat internațional.

Cristina & Petrică Tănase (FIXFoto) – Foto-jurnalism, fotografie eveniment peste 150 fotografii premiate internațional.

Ana & Daniel Dumbrava – Locul 1 Fearless România 2020, Fotografi – cameramani.

Marian Sterea – Fotograf eveniment, Ambasador Sony

Dragoș Băluță – Fotograf eveniment, fotografie cu telefonul.

Bogdan Chircan – Fotograf eveniment, locul 6 Fearless România 2020

Rareș Helici – Fotograf, autor a al proiectului 1000 Portrete

Ștefan Constantin – Ghidul DSLR, Ghidul IT

Mario Silaghi – Fotograf eveniment, Ambasador Panasonic; workshop 22.07.2021

Eduard Carp – Videograf eveniment, Ambasador Panasonic; workshop 22.07.2021

Daniel Opriș – Avocat – Importanța unui contract

Numărul de participanți de acum trei ani (2018) a fost de 320 ( capacitate maximă), de acum doi ani a fost de 200 ( capacitate maximă) și 80 de persoane au reușit “să lupte cu pandemia” și să fie prezente în anul 2020 (numarul a fost limitat de restricții și norme la 100 de persoane). Așteptăm un număr mare și în 2021 ( peste 200 de persoane daca situația o să permită), datorită programului atractiv și renumelui caștigat.

Conferința se va desfășura în cadrul minunatei locații Versailles weddings & events Sibiu. Locația a fost aleasă datorită condițiilor deosebite puse la dispoziție atât pentru participanți cât și pentru partenerii. Spațiile pot fi închise sau semi-deschise, asta în funcție de condițiile meteo dar și de condițiile impuse de DSP. Sunt foarte generoase, sunt bine aerisite și igienizate: sala principală a conferinței( aprox. 600mp), sala partenerilor(aprox. 300mp), terasa comună celor 2 spații,acoperita partial(aprox.300mp).

Locația beneficiază de parcare privată păzită(aprox 2000mp)

Workshop-urile se vor desfășura în cadrul Hotelului Continental Sibiu, hotel care este noua locație oficială de cazare pentru speakeri și parteneri.

Începând cu această ediție, Kaufland se alătură și susține conferința ca și partener principal. Mai mult decât atât pornim împreună proiectul “ Ambasada frumosului românesc”, proiect menit să susțină, protejeze și premieze fotografii care participă în mod deosebit la promovarea valorilor naționale. Proiectul o sa fie lansat oficial în cadrul conferinței și doar cei prezenți vor beneficia de avantajele lui.

Eu sunt Lau, managerul acestui proiect și vă astept încă o dată cu mare drag la Sibiu, aștept să mă revăd cu prieteni și colegi, aștept să cunosc oameni noi și să petrecem iarăși clipe minunate împreună.