Te așteptăm din nou la Sibiu în Aprilie pentru o nouă ediție a Conferinței Naționale de Fotografie! Ți-am pregătit, ca de obicei, un lineup de excepție, fotografi români, oameni care excelează în ceea ce fac, iubitori de frumos, ca și tine, care vin să te inspire și să împartă cu tine din experiențele lor pe parcursul a două zile. Fotojurnalism, fotografie de nuntă și familie, wildlife, sport extrem sunt câteva din domeniile pe care vei avea ocazia să le vezi pe scenă. Te așteptăm în aceeași atmosferă specială, unică în România, cu care te-am obișnuit în ultimii ani, unde îmbrățișările sunt calde și sincere. Bineînțeles vom avea alături parteneri care te vor întâmpina cu ultimele tehnologii și produse, astfel încât tu să ai acces la tot ceea ce este nou pe piață.

În ziua 3 vei avea ocazia să participi la ateliere, workshop-uri și sesiuni de one-to-one, de la fotojurnalism și fotografie de eveniment la fotografie de wildlife sau sport extrem, toate gândite astfel încât să poți crește independent de abordarea pe care o preferi.

În această ediție, împreună cu Kaufland, vom continua proiectul “Ambasada frumosului românesc”, un proiect menit să susțină și să premieze fotografii care participă în mod deosebit la promovarea valorilor naționale.